Veel geluk in baby roze

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Baby roze

Baby Girl

Deze gelukshoefijzers zijn origineel gebruikte hoefijzers (en brengen dus altijd geluk). Ze zijn wel heel intensief gereinigd en daarna voorzien van een fraaie zachtroze coating. Natuurlijk bevat het cadeaupakket ook het boekje "Veel Geluk", de hoefnagels en de levenslange geluksgarantie.

7 artikel(en)

per pagina

 • Flamingo

  Zacht Roze Gelukshoefijzer

  (Wit Kussen)

  Speciaal voor de pasgeboren (klein)dochter, nichtje, zusje, buurmeisje, petekind is er deze babyroze uitvoering op een spierwit wit kussentje. Dit hoefijzer is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een laag zacht roze. In het hoefijzer kunt u haar voornaam en de geboortedatum laten graveren. Een klassieker onder de geboortecadeau's, want wat is er mooier om iemand bij het begin van zijn leven geluk te geven? Een geweldig om cadeau voor bij een geboorte, verjaardag of doopfeest!

  Meer info
  € 37,50

 • Cowgirl

  Baby Girl Gelukshoefijzer

  (Koe Kussen)

  YIHAA!!! Dit gelukshoefijzer is het perfecte cadeau voor stoere cowgirls. Het zacht roze hoefijzer ligt op een kussentje met koeienmotief. Deze combinatie is zo origineel dat het een topper is tijdens een kraamfeestje of verjaardag.

  Meer info
  € 37,50

 • Noura

  Zacht roze Gelukshoefijzer

  (Harig zacht kussen)

  Het cadeautje voor een stoer, lief meisje. De haren van dit kussentje zijn echt super zacht en met het mooie hoefijzer gecoat in licht roze kleur, is dit echt een geweldig cadeau om te geven bij een geboorte, doop of voor een jarige vriendinnetje.

  Meer info
  € 37,50

 • Pearl of Asia

  Licht Roze Gelukshoefijzer

  (Roze Kussen met bloemen)

  De Parel van Azië (ook wel; "Pearl of Asia" genoemd) is een grote witte, zoutwaterparel met de glans van parelmoer. Deze eivormige barokparel werd in een oester gevonden en weegt 120 gram. Deze parel is wellicht de grootste natuurlijke parel die ooit ter wereld gevonden is. Wat ook een pareltje is, is deze lieve combinatie van een licht roze op een roze kussen met geborduurde bloemen. Met een originele tekst als gravering is dit pareltje enorm geschikt voor geboorte, verjaardag of jubileum.

  Meer info
  € 37,50

 • Wolkje

  1 review(s)

  Een snoezig naambordje voor de baby

  Dit prachtige wandbord wordt gegraveerd met de naam en geboortedatum van de baby. De gravering is speciaal: de letters worden diep in het hout uitgesneden door onze specialisten in het atelier. Keuze uit 3 prachtige kleuren die de gegraveerde sterren laten fonkelen.

  Meer info
  € 40,00

 • Classy Girl

  3 review(s)

  Zacht Roze Gelukshoefijzer

  (Diep Rood Kussen)

  Dit is een ideaal geschenk om een pasgeboren meisje welkom te heten. Maar dit gelukspakket kan aan iedereen worden gegeven door de luxe uitstraling! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het zacht roze hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 37,50

 • Pink Star Diamond

  3 review(s)

  Zacht Roze Gelukshoefijzer

  (Bedje van Stro)

  Het juweel dat Pink Star Diamond heet, is laatst verkocht voor ruim zestig miljoen euro! Dat is heel erg veel geld, en het meeste dat een steen ooit heeft opgebracht, maar écht geluk is onbetaalbaar… En wel verkrijgbaar via dit Pink Star Diamond gelukshoefijzer! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren, en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 35,00

7 artikel(en)

per pagina