Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Geel

geel hoefijzer

Knal geel geluk

Deze gelukshoefijzers zijn origineel gebruikte hoefijzers (en brengen dus altijd geluk). Ze zijn intensief gereinigd en voorzien van een fraaie gele coating. Natuurlijk bevat het cadeaupakket ook het boekje "Veel Geluk", de hoefnagels en de levenslange geluksgarantie.

Natuurlijk kunt u iedere uitvoering laten voorzien van een persoonlijke gravure

5 artikel(en)

per pagina

 • Van Gogh

  2 review(s)

  Roze Gelukshoefijzer

  (Bedje van Stro)

  De bekende schilder Vincent van Gogh hield veel van zonnebloemen, wel velden vol. Iedereen kent zijn beroemde schilderij van die mooie bloem wel. Daarom is dit zonnebloem-gele gelukshoefijzer genoemd naar onze Nederlandse schilder! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 35,00

 • De Bliksemschicht

  1 review(s)

  Geel Gelukshoefijzer

  (Wit Kussen)

  Als bliksem zal dit gelukshoefijzer u treffen met geluk. Dit felgele ijzer op wit satijn brengt ieder geluk, dus als een geliefde of vriend een steuntje in de rug kan gebruiken is dit hoefijzer een ideaal cadeau. Maar u kunt het ook voor uzelf kopen als u bliksemsnel geluk nodig heeft! Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en voorzien van een fraaie laag intens geel. Ook geweldig om cadeau te geven bij een jubileum, verjaardag of afscheidsfeest.

  Meer info
  € 37,50

 • Zonnige Toekomst

  3 review(s)

  Geel Gelukshoefijzer

  (Blauw Kussen)

  Dit gelukshoefijzer is voor het echte zonnetje in huis. Én het is ook een mooi afscheidscadeau: je wenst er iemand een mooie toekomst mee. Dus zoek je bijvoorbeeld een origineel bedankje voor de meester of juf: zoek niet langer! Zie je dit zonnetje al in de klas schitteren? Dit is ook een geweldig om cadeau te geven bij een jubileum, verjaardag of afscheidsfeest.

  Meer info

  € 37,50

 • Avondzon

  2 review(s)

  Geel Gelukshoefijzer

  (Paars Kussen)

  Dit gelukshoefijzer brengt iedereen een warm gevoel en veel geluk. Het mooie geel op een klassiek paars kussen geeft het pakket een vriendelijke uitstraling. Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een fraaie laag geel. Geweldig om cadeau te geven bij een jubileum, verjaardag of afscheidsfeest.

  Meer info
  € 37,50

 • Tinkerbell

  2 review(s)

  Geel Gelukshoefijzer

  (Groen Kussen)

  Net als het kleine elfje Tinkerbell dat licht geeft aan Peter Pan, geeft dit vrolijk gekleurde hoefijzer licht aan u. Het gelukshoefijzer zal u zeker geluk brengen, dus laat de intense kleuren geel en groen u verblijden! Dit gelukshoefijzer is puur natuur en echt gebruikt, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en voorzien van een fraaie laag intens geel. Geweldig om cadeau te geven bij een jubileum, verjaardag of afscheidsfeest.

  Meer info
  € 37,50

5 artikel(en)

per pagina