Cadeau Hoefijzers in verschillende uitvoeringen

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Specials

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Veel Geluk Verjaardagskalender

  12 hoefijzers aan de muur

  Met deze verjaardagskalender heb je het hele jaar een hoefijzer aan de muur hangen. En iedere maand nog wel een ander! Iedere dag publiceren we een foto van een gelukshoefijzer op de sociale media. Soms maken we hem zelf maar vaak krijgen we hem ook opgestuurd door een enthousiaste hoefijzer fotograaf. Voor deze kalender hebben we de 12 mooiste foto's met de meeste likes, shares en reblogs genomen. De afbeeldingen zijn prachtig op zwaar papier afgedrukt in 4 kleuren. Het formaat is A3 en je hebt er alle ruimte op om alle verjaardagen te noteren. Een prachtig cadeau voor verjaardagen, kerst of Sinterklaas.

  Meer info
  € 17,50

 • Hero dad

  Hero dad

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Het cadeau voor alle stoere vaders. Dit zwarte plankje bevat niet alleen een leuke tekst “I have a hero, I call him dad” maar er zit ook een gelukshoefijzer op. Alles wat je je vader wilt vertellen in 1 cadeau. En daarnaast geeft u met dit cadeau een garantie op levenslang geluk, want alleen gebruikte hoefijzers brengen geluk. Een ideaal cadeau voor verjaardag of voor vaderdag.

  Meer info
  € 30,00

 • Smart dad

  Smart dad

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Het cadeau voor alle slimme/pientere vaders. Dit blauwe houten plankje bevat niet alleen een leuke tekst “The older i get, the smarter my dad gets” maar er zit ook een gelukshoefijzer op hiermee geeft u hem een garantie op levenslang geluk, want alleen gebruikte hoefijzers brengen geluk. Een ideaal cadeau voor verjaardag of voor vaderdag.

  Meer info
  € 30,00

 • Can't find it

  Can't find it

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Het cadeau voor alle onmisbare moeders. Dit lila houten plankje bevat de tekst “Nothing is lost until your mother can't find it”, wat natuurlijk voor veel moeders geldt. Want wie kan er altijd alles vinden in huis? Naast het leuke plankje die in in elk interieur past, zit er ook een gelukshoefijzer op met een garantie op levenslang geluk. Een ideaal cadeau voor alle moeders, voor haar verjaardag of moederdag.

  Meer info
  € 30,00

 • Mothers manual

  Mothers manual

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Dit groene houten plankje bevat de tekst “Life doesn't come with a manual, it comes with a mother" en is helemaal van deze tijd. Voor iedereen die altijd bij zijn moeder terecht kan, is dit een perfect cadeau die eigenlijk in elke inrichting past. Naast de originele tekst, zit er ook nog een gelukshoefijzer op met een garantie op levenslang geluk. Een ideaal cadeau voor alle lieve behulpzame moeders, voor haar verjaardag of moederdag.

  Meer info
  € 30,00

 • The best is yet to come

  2 review(s)

  The best is yet to come

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Een geweldig cadeau voor mensen die wat moeite krijgen met hun leeftijd. Hoe oud je ook wordt, "het beste moet nog komen". Dat is een mooie en positieve benadering is voor "weer een jaar ouder".

  Het is echt een persoonlijk cadeau met het jaar van geboorte er op gegraveerd.

  Meer info
  € 35,00

 • To the moon and back

  4 review(s)

  To the moon and back

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Dit is een cadeau over liefde. De tekst "I love you to the moon and back" zijn prachtig gegraveerd in een rustieke plank, in een bijzonder design van de Thaise hand lettering artist Orawan Siripin. Met het natuur hoefijzer op het plankje en de letters "Good Luck" gegraveerd in de plank, is dit cadeau helemaal klaar om te geven voor die speciale persoon die deze liefde verdient.

  Wil je echt een persoonlijk cadeau: dan kunnen we ook een naam graveren in plaats van de tekst 'Good Luck'.

  Een perfect cadeau voor bij geboorte of voor je geliefde

  Meer info
  € 30,00

 • Home sweet home

  1 review(s)

  Home Sweet Home

  (Kalligrafie op een houten plankje)

  Dit bijzondere plankje is geïnspireerd op de gezellige setting in een huis waar de familieleden (de letters in dit geval) knus bij elkaar zitten en samen een thuis maken. Laat met dit design aan iedereen zien dat je van je huis houdt!

  Een ideaal cadeau voor een housewarming of voor familieleden en goede vrienden.

  Meer info
  € 25,00

 • Tot ziens

  1 review(s)

  (een afscheidscadeau vol symboliek)

  Bij een afscheid wens je iemand veel succes, voorspoed en een goede reis. Juist voor zo'n gelegenheid hebben we dit ontwerp laten maken. Het midden van het board wordt gesierd door een groot kompas: onmisbaar bij het uitzetten van een nieuwe koers. Daaromheen is gegraveerd in 4 talen "Veel Geluk". Op de bovenzijde van het board is de naam gegraveerd van wie je afscheid gaat nemen. Een cadeau met meer symboliek zul je niet vinden.

  Meer info
  € 30,00

 • Baby Girl on Wood

  Baby Girl on Wood

  (Natuur hoefijzer op een houten plankje)

  Helemaal van deze tijd: dit originele roze plankje met hoefijzer maakt de babykamer helemaal af. Een leuk en origineel cadeau die nog iets extra’s toevoegt aan de geboorte van de dochter, zusje, nichtje, buurmeisje, kleinkind of petekind, namelijk een garantie op levenslang geluk! Het ronde plankje wordt met de hand roze geschilderd en gegraveerd met de naam en de geboortedatum. Het gebruikte hoefijzer (want alleen gebruikte hoefijzers brengen geluk) wordt schoongemaakt en met hoefnagels aan het plankje bevestigd. Hiermee wordt het een compleet geboortecadeau of ideaal cadeau voor een doop.

  Meer info
  € 40,00

Artikelen 1 tot 10 van 20 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2