Veel geluk met een spierwit hoefijzer

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Wit

wit

Sneeuwwit

U wilt wel het geluk geven, maar niet te opvallend. Dan is deze uitvoering geschikt voor u. Het neutrale wit past in vrijwel ieder interieur en het geluk is er niet minder om. Deze gelukshoefijzers zijn origineel gebruikte hoefijzers (en brengen dus altijd geluk). Ze zijn intensief gereinigd en voorzien van een sneeuwwitte coating. Natuurlijk bevat het cadeaupakket ook het boekje "Veel Geluk", de hoefnagels en de levenslange geluksgarantie.

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Edelweiss

  6 review(s)

  Wit Gelukshoefijzer

  (Bedje van Stro)

  Het kleine witte bloemetje dat Edelweiss heet, groeit op onbereikbare hoogtes en gevaarlijke rotsgebergten. Net zo mooi, maar veel gemakkelijker te vinden, is dit spierwitte gelukshoefijzer! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 35,00

 • White Christmas

  Wit Gelukshoefijzer

  (kerst kussen)

  Een bijzonder cadeau vinden voor de kerstdagen is erg lastig. Eigenlijk hebben de meeste alles al, maar een beetje extra geluk kan iedereen wel gebruiken. Speciaal voor de kerst hebben we deze leuke kerstkussentjes laten ontwerpen. Samen met het witte hoefijzer en gravering, bijvoorbeeld een gelukswens voor het nieuwe jaar, is dit echt een cadeau voor onder de kerstboom. We wensen u een mooie en witte kerst toe.

  Meer info
  € 37,50

 • The Saint

  Wit Gelukshoefijzer

  (Zwart/wit geblokt Kussen)

  The Saint was een detectiveserie uit de jaren 60 en is grotendeels opgenomen in zwart/wit. De gelijkenis van Roger Moore in zijn witte kostuum komt overeen met dit gelukspakket. Het witte hoefijzer op zwart/wit geblokt kussentje is net zo mysterieus. Met een passende gravering is het een uniek cadeau voor een verjaardag, afscheid of huwelijk.

  Meer info
  € 37,50

 • Yeti

  Witte Gelukshoefijzer

  (Harig zacht kussen)

  Wees niet bang, we hebben geen ruzie gemaakt met een Yeti, maar je zou het bijna denken. Dit kussentje is superzacht en het mooie witte hoefijzer ligt misschien wat verstopt tussen de zachte haren, maar hij blijft oogverblindend. Waarschijnlijk het beste cadeau voor iemand die wel een knuffel verdiend!

  Meer info
  € 37,50

 • American Dream (Limited Edition)

  Witte Gelukshoefijzer

  (Amerikaanse vlag kussen)

  Deze limited edition is speciaal ontworpen voor mensen die Amerika een warm hart toedragen. Dit mooie kussentje met de bekende sterren en strepen doen het geweldig met het witte hoefijzer. Een uniek cadeau voor een verjaardag, housewarming of afscheid.

  Meer info
  € 37,50

 • Geisha

  Wit Gelukshoefijzer

  (Roze Kussen met bloemen)

  Een geisha wordt beschouwd als een toonbeeld van schoonheid. De kenmerken voor de geisha zijn het wit gemaakte gezicht, rode lippen en mooi versierde kimono's. Wij hebben geprobeerd om deze elegante stijl terug te brengen in een gelukspakket, het spierwitte hoefijzer gecombineerd met een fel roze kussentje met geborduurde bloemen. Een klassiek cadeau voor een verjaardag, afscheid of beterschap.

  Meer info
  € 37,50

 • Hoop

  2 review(s)

  Wit Gelukshoefijzer

  (Diep Rood Kussen)

  Hoop... meestal is het een wens voor iets moois. Hoop is inspiratie geweest voor vele kunstenaars. Het is een verlangen naar iets moois in de toekomst. Deze hoefijzers zijn speciaal gemaakt voor mensen met zo'n verlangen. Wenst u iemand al het geluk van de wereld toe (denk eens aan valentijnsdag)? Dan is het Hoop gelukshoefijzer het perfecte cadeau. U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

 • In De Wolken

  3 review(s)

  Wit Gelukshoefijzer

  (Zacht Blauw Kussen)

  U zult echt in de wolken zijn met dit gelukspakket. Het spierwitte ijzer ligt bij deze uitvoering op een zacht blauw kussentje. Het witte gelukshoefijzer zal het in elke kamer goed doen, maar vooral op de kinderkamer zal dit ijzer helemaal op zijn plek zijn. U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 37,50

 • Zoet Geluk

  3 review(s)

  Wit Gelukshoefijzer

  (Zacht Roze Kussen)

  Zoet Geluk is een sneeuwwit gelukshoefijzer op een zacht roze kussen, zoeter kunnen we het haast niet maken. Proef het geluk met dit prachtige gelukspakket! Dit is een cadeau voor mensen die je zoet geluk wilt toewensen.

  Meer info
  € 37,50

 • The King Of Luck

  2 review(s)

  Wit Gelukshoefijzer

  (Zwart Kussen)

  "Now I believe in miracles, and a miracle has happened tonight. It's black, it's white. It’s the King of Luck!" U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

Artikelen 1 tot 10 van 11 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2