Black Magic cadeau

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Zwart

Black Magic

Black Magic

Zwart: een tijdloze kleur die tussen alle modetrends door laveert, want 'Black is Beautiful' en 'Black Magic'. De liefhebbers weten wel waarom. Daarom is er deze speciale uitvoering voorzien van een diep zwarte coating. Deze gelukshoefijzers zijn origineel gebruikte hoefijzers (en brengen dus altijd geluk). Natuurlijk bevat het cadeaupakket ook het boekje "Veel Geluk", de hoefnagels en de levenslange geluksgarantie.

5 artikel(en)

per pagina

 • Rawhide

  2 review(s)

  Zwart Gelukshoefijzer

  (Bedje van Stro)

  “Don't try to understand 'em, just rope, throw, and brand 'em, soon we'll be living high and wide. My heart’s calculating, my true love will be waiting, be waiting at the end of my ride.” U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 35,00

 • Kinky Cadeau

  2 review(s)

  Zwart Gelukshoefijzer

  (Zwart kunstleren Kussen)

  Dit gelukspakket is zeker niet geschikt voor iedereen: allen voor mensen die durven op te vallen! Deze combinatie is geheel in het zwart gestoken: Een zwart hoefijzer op een zwart imitatieleer kussentje. Kinky is puur natuur en echt gebruikt, want iedereen weet dat alleen gebruikte hoefijzers geluk brengen. Deze uitvoering is intensief schoongemaakt en daarna voorzien van een fraaie laag zwart. Kinky is geweldig cadeau, speciaal voor de liefhebbers!

  Meer info
  € 37,50

 • Lucifer

  2 review(s)

  Zwart Gelukshoefijzer

  (Diep Rood Kussen)

  Dit is een duivels goed cadeau: Volgens een oude legende kan de duivel geen huis binnen komen waar een hoefijzer aanwezig is. Dat hebben we te danken aan Sint Dunstan, een bisschop die de duivel bij zijn neus pakte met een tang! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 37,50

 • Sherlock Holmes

  Zwart Gelukshoefijzer

  (Zwart/wit geblokt Kussen)

  Sherlock Holmes hoeft niet geintroduceerd te worden. Een slimme detective die menig raadsel heeft oplost. Makkelijk te herkennen door zijn pijp en zwart wit geblokte mantel. Niet raar dat we dit hoefijzerpakket naar hem vernoemd hebben. Het zwarte hoefijzer op zwart/wit geblokt kussentje is de perfecte combinatie voor een verjaardag, afscheid of jubileum.

  Meer info
  € 37,50

 • Bigfoot

  Zwart Gelukshoefijzer

  (Harig zacht kussen)

  Dit strakke zwarte hoefijzer, verdwaald tussen de haren van dit zachte kussen is niet voor iedereen geschikt. De ontvanger moet zeker stoer zijn, maar van binnen heel erg lief. Het pakket bevat een echt gebruikt hoefijzer, welke door ons grondig is schoongemaakt en afgewerkt met een laag zwarte coating. Met een passende gravering is de ontvanger hier zeker van onderste boven.

  Meer info
  € 37,50

5 artikel(en)

per pagina