Halloween - Zoek op feestdag

Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Halloween

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Morticia

  2 review(s)

  Paars Gelukshoefijzer

  (Zwart Kussen)

  Duister en mysterieus, net als Morticia uit de bekende serie over de Addams Family. Elegant en artistiek, dat zijn woorden die zowel de vrouw als het gelukshoefijzer beschrijven. U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

 • Yeti

  Witte Gelukshoefijzer

  (Harig zacht kussen)

  Wees niet bang, we hebben geen ruzie gemaakt met een Yeti, maar je zou het bijna denken. Dit kussentje is superzacht en het mooie witte hoefijzer ligt misschien wat verstopt tussen de zachte haren, maar hij blijft oogverblindend. Waarschijnlijk het beste cadeau voor iemand die wel een knuffel verdiend!

  Meer info
  € 37,50

 • Dr. Watson

  Rood Gelukshoefijzer

  (Zwart/wit geblokt Kussen)

  Dr. Watson was de rechterhand van Sherlock Holmes, maar niet minder belangrijk. Met zijn vermommingen wist hij meerdere mensen om de tuin te leiden. Dit hoefijzerpakket heeft met het fel rode hoefijzer op een zwart/wit geblokt kussentje net zo'n verrassend effect. Met een inspirerende tekst een aanrader voor een jubilem, verjaardag of afscheid.

  Meer info
  € 37,50

 • Power

  2 review(s)

  Oranje Gelukshoefijzer

  (Zwart Kussen)

  Zodra dit gelukspakket wordt geopend, knalt het geluk u toe! Het felle oranje op het mooie zwarte kussen staan voor kracht en power. U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

 • Lucifer

  2 review(s)

  Zwart Gelukshoefijzer

  (Diep Rood Kussen)

  Dit is een duivels goed cadeau: Volgens een oude legende kan de duivel geen huis binnen komen waar een hoefijzer aanwezig is. Dat hebben we te danken aan Sint Dunstan, een bisschop die de duivel bij zijn neus pakte met een tang! U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 37,50

 • Miss Marple

  Roze Gelukshoefijzer

  (Zwart/wit geblokt Kussen)

  Miss Marple staat bekend als een lief maar erg pientere en pittige dame. Eigenlijk net als dit hoefijzer. Een lief roze hoefijzer op een pittig zwart/wit geblokt kussentje. Een cadeau voor echte stoere dames, voor een verjaardag, afscheid of beterschap.

  Meer info
  € 37,50

 • Duizend-en-een-Nacht

  3 review(s)

  Goud Gelukshoefijzer

  (Paars Kussen)

  Het verhaal over Scheherazade, die duizend-en-één nachten verhalen vertelt om aan de dood te ontkomen, prikkelt ieders fantasie. Aan het eind loopt alles goed met de prinses af, zoals het ook u, met dit gelukspakket, goed af zal lopen… U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht! Daarmee is het bijvoorbeeld een prachtig cadeau voor een jubileum.

  Meer info
  € 57,50

  Niet in voorraad

 • The King Of Luck

  2 review(s)

  Wit Gelukshoefijzer

  (Zwart Kussen)

  "Now I believe in miracles, and a miracle has happened tonight. It's black, it's white. It’s the King of Luck!" U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht.

  Meer info
  € 37,50

 • Dolfje

  Zacht Blauw Gelukshoefijzer

  (Harig zacht kussen)

  Toen we deze geweldig zachte kussentjes maakten kwam er maar één beest bij ons op en dat was een wolf. En wie is nu het meest schattige wolfje dat we kennen? Juist. Daarom is het licht blauwe hoefijzer met deze zachte vulling een geweldig cadeau om te geven aan klein vriendje. Gegraveerd met zijn naam en geboortedatum, Grroooaawww, dat is een geweldig cadeau te geven bij een doopfeest of een geboorte.

  Meer info
  € 37,50

 • Giraffe Natuur

  6 review(s)

  Natuur Gelukshoefijzer

  (Giraffe Kussen)

  We hebben natuurlijk geen echte giraffes gebruikt voor dit kussentje, maar het is wel heel erg leuk en zacht! Met het natuur gelukshoefijzer is dit een wilde combinatie die voor iedereen geschikt is. Ook kinderen vinden dit zachte vachtje erg leuk. U kunt een persoonlijke gelukwens in het ijzer laten graveren, en met het unieke designdisplay komt het hoefijzer prachtig tot zijn recht!

  Meer info
  € 27,50

Artikelen 1 tot 10 van 13 in totaal

per pagina

Pagina:
 1. 1
 2. 2