Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Abonneren op RSS-feed

Geluks-hoefijzers

5 artikel(en)

per pagina

 • Ho Ho Ho

  Natuur Gelukshoefijzer

  (kerst kussen)

  Dit is het meest authentieke kerstpakket wat je kan vinden. Dit puur naturen hoefijzer samen met een speciaal voor de kerst ontworpen kerstkussentje. Dus Ho Ho Ho, zoek niet meer verder en bestel dit originele kerstkado. Laat een gelukswens voor het nieuwe jaar in het hoefijzer graveren en geef deze tijdens het kerstdiner, succes gegarandeerd.

  Meer info
  € 27,50

 • Jingle Bells

  1 review(s)

  Chromen Gelukshoefijzer

  (Kerst kussen)

  "Jingle Bells. Jingle bells, Jingle bells, Jingle all the way Oh what fun it is to ride in a one-horse open sleigh". Dit chromen hoefijzer straalt je te gemoet, samen met het speciaal ontworpen kerstkussentje (en een persoonlijke gravering) is het mooiste cadeau dat je iemand kan geven voor de kerst. Met het unieke designdisplay kan hij naast de kerstboom neergezet worden!

  Meer info
  € 37,50

 • Merry Christmas

  Goud Gelukshoefijzer

  (kerst kussen)

  Woorden kunnen niet beschrijven hoe gelukkig je wordt als je dit pakket ontvangt. Of hij nou onder kerstboom ligt of gegeven wordt tijdens een kerst diner, deze gouden hoefijzer is erg bijzonder. Samen met het speciaal ontworpen kerstkussentje en een originele gravering (bijvoorbeeld Fijne kerst en uw naam) is het de topper van dit seizoen!

  Meer info
  € 57,50

 • Rudolf

  Rood Gelukshoefijzer

  (Kerst kussen)

  Rudolph is een rendier met een grote rode neus, die 's nachts licht geeft. Hij wordt hierdoor gepest door de andere rendieren. Als de Kerstman hem op een avond vraagt zijn rendieren te leiden door slecht weer. Wordt hij een held omdat ze door zijn rode neus als lamp te gebruiken weer goed kunnen zien. Kortom Rudolf wordt het beste "paard" van stal en zo is het ook met dit hoefijzer. Het rode hoefijzer symboliseert de neus van Rudolf en samen met speciaal voor de kerst ontworpen kerstkussentje, is het een topper voor de kerstdagen.

  Meer info
  € 37,50

 • White Christmas

  Wit Gelukshoefijzer

  (kerst kussen)

  Een bijzonder cadeau vinden voor de kerstdagen is erg lastig. Eigenlijk hebben de meeste alles al, maar een beetje extra geluk kan iedereen wel gebruiken. Speciaal voor de kerst hebben we deze leuke kerstkussentjes laten ontwerpen. Samen met het witte hoefijzer en gravering, bijvoorbeeld een gelukswens voor het nieuwe jaar, is dit echt een cadeau voor onder de kerstboom. We wensen u een mooie en witte kerst toe.

  Meer info
  € 37,50

5 artikel(en)

per pagina