Nederland Hufeisen Horseshoes Horseshoes

Abonneren op RSS-feed

Famous doors

Soms zijn deuren zó mooi dat je er meteen een hoefijzer op wilt hangen. Maar bij echt bijzondere deuren mag dat vaak niet. Met deze serie ontwerpen kan dat wél. We laten door bekende fotografen de meest prachtige deuren fotograferen en op écht hout printen. Daar monteren we een prachtig gelukshoefijzer op.
Zo kun je in je eigen huis beroemde geluksdeuren ophangen. De foto's worden in een beperkte serie van 50 afgedrukt, en met de hand genummerd. Ze worden voorzien van de handtekening van de artiest die het voor je gemaakt heeft.

2 artikel(en)

per pagina

 • Montmartre

  1 review(s)

  Een schilderachtige geluksbrenger

  (Een limited edition met een echt gelukshoefijzer)

  Montmartre is de beroemde schilderswijk in Parijs. Kunstenaars als Picasso en van Gogh hebben er gewoond en gewerkt. De schilderachtige pandjes maken het nu een feest om door heen te lopen. Achterin het oude deel van de wijk heeft de fotograaf Arjan Smalen dit prachtige oude luik gefotografeerd. Een deel van de foto is direct op ware grootte op hout afgedrukt. Wij hebben er een écht gebruikt hoefijzer op gemonteerd met 2 originele hoefnagels. Van dit exemplaar zijn er maar 50 vervaardigd. Er worden géén nieuwe bijgemaakt.

  Meer info
  € 49,50

 • Viking

  Een stoere geluksbrenger

  (Een limited edition met een echt gelukshoefijzer)

  In het plaatsje Fossbergom in Noorwegen (klik hier voor een kaart) staat een houten kerkje dat is gebouwd in het jaar 1160. Het is dus bijna 900 jaar oud! Kun je je voorstellen hoe Noormannen (en vrouwen) in die kerk zaten als voorbereiding van hun strooptochten door heel Europa?

  De wonderlijk goed bewaarde deur is gefotografeerd en afgedrukt op dik multiplex waarop we een origineel geluksbrengend hoefijzer op hebben gemonteerd.

  Meer info
  € 49,50

2 artikel(en)

per pagina